Категория
Українська література, опубликовано 01.06.2023 00:03

Напишіть твір-мініатюру на тему "Віра в щастя України (за віршем "Заповіт")"
ДО ІТЬ !!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Україна - країна з багатою історією, де відлунюють відважні діяння і здобутки наших предків. У серцях українців завжди горіла віра в краще майбутнє, в щастя для нашої землі. Вона вилилася в рядки поетичного шедевра, "Заповіту", створеного видатним Тарасом Шевченком.

Ці рядки несуть у собі тепло й надію, запалюючи свічу невгасної віри в серцях кожного українця. Вони закликають до дії, до об'єднання і боротьби за свої права, за свободу. "Заповіт" став символом національної самосвідомості та прагнення до щастя нашої України.

Кожен, хто знайомий з цими рядками, відчуває внутрішню міць та непохитну віру в те, що Україна одного дня стане країною, де пануватиме справедливість, де люди будуть жити в мирі й достатку. Ця віра, передана через століття, перетинає межі часу й дотикається душі кожного українця.

Віра в щастя України - це вогонь, який горить у наших серцях і освітлює шлях до перемоги. Це віра, яка допомагає пережити випробування, подолати труднощі і знаходити сили для розвитку й прогресу. Вона зберігається поколіннями і передається з матері на сина, з батька на дочку.

Тож нехай ця віра завжди пронизує наші серця, підтримує нас у нелегких часах і веде до нових вершин. Віра в щастя України - це скарб, який ми несемо з собою і який надихає нас до великих звершень. І нехай цей вогонь ніколи не погасне, а луна "Заповіту" завжди збудить в нас силу і натхнення для будівництва кращого майбутнього нашої рідної країни.

Ответ
Ответ оставил: Гость

6,037 x 10^2  это решение прямо по , но скорее все ты пропустил слово тысячи после размера что если всё таки там тысяч километров то решение будет 6,037 x 10^5

Ответ
Ответ оставил: Гость

тут всё просто!

1) 2ch4 > hc≡ch + 3h2;

2) 2hc≡ch > ch2=ch-c≡ch;

3) 1. ch2=ch-c≡ch + 3h2 > ch3-ch2-ch2-ch3;

2.  2ch3-ch2-ch2-ch3 + 5o2 > 4ch3-ch2-co(o)h + 2h2o. всё!

the end?  

Ответ
Ответ оставил: Гость

6 разів повторюється ходожній засіб епітет


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Напишіть твір-мініатюру на тему "Віра в щастя України (за віршем "Заповіт")"ДО ІТЬ !!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube