Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Які недоліки Івана Сили? Чи не здається вам, що автор його ідеалізує? З чим це зв`язано? (За твором Олега Ольжича "Неймовірні пригоди Івана Сили")

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Уівана сили були недоліки наприклад він був дуже довірчивий , не хотів чогось доказувати що він не причетний до цього. на мою думку автор твору зовсім не ідеалізує він просто хотів зробити героя веселем.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ні не кожна! Е люді які не хочать це робити. Такіх людей називають "ЕГОІСТАМИ"
Ответ
Ответ оставил: Гость
• «Хоч я й дуже люблю ліс, але побоююсь його душі...». «А ще я люблю, як з лісу несподівано вигулькне хатина, заскриплять ворітця, побіжать стежки до саду і до пасічиська. І люблю, коли березовий сік накрапає із жолобка. ...Люблю напасти на лісове джерело і дивитись, як воно коловертнем викручується з глибини. І люблю, коли гриби, обнявшись, мов брати, збирають на свої шапки росу. І люблю восени по коліна ходити в листві. Коли так гарно червоніє калина і пахнуть опеньки». 
• «Я не дуже кривлюсь, коли треба щось робити, охоче допомагаю дідусеві, пасу нашу вредюгу коняку, рубаю дрова, залюбки гострю сапи, люблю з мамою щось садити або розстеляти по весняній воді і зіллю полотно, без охоти, а все-таки потроху цюкаю сапкою на городі і не вважаю себе ледащом». 
• «Та є в мене, коли послухати одних, слабкість, а коли повірити іншим — дурість; саме вона й завдає найбільшого клопоту та лиха... І вже тоді мені одні слова сяяли, мов зорі, а інші туманили голову». 
• «Я ніколи не був скиглієм, терпляче зносив і батіг, і хлудину, і запотиличники...» 
• «Вчився я добре, вчився б, напевне, ще краще, аби мав у що взутися. Коли похолодало і перший льодок затягнув калюжки, я мчав до школи, наче ошпарений. Напевне, тільки це навчило так бігати, що потім ніхто в селі не міг перегнати мене, чим я неабияк пишався». 
• Мар’яна Михайлику: «І вчися... та так учися, щоб усі знали, які-то мужицькі діти. Хай не кажуть ні пани, ні підпанки, ні різна погань, що ми тільки бидло. Були бидлом, а тепер — зась!»
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема вирности Батькивщини


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Які недоліки Івана Сили? Чи не здається вам, що автор його ідеалізує? З чим це зв`язано? (За твором Олега Ольжича "Неймовірні пригоди Івана Сили")... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube