Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Які риси вдачі яви
і павлуши є спільними

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сміливість, неслухняність
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я вважаю, що мені поталанило, тому що я розумію та люблю поезію. Ну, звичайно, не всю. Бувають і погані вірші. До того ж смаки людей різноманітні, як і поетичні твори.
Мені ближче сучасні поети. Зараз читати нові вірші допомагає Інтернет. Часто знаходжу там твори, які подобаються. Імен авторів я потім, мабуть, не згадаю. А от поезії залишаються в пам’яті.
Звичайно, я люблю українську класичну поезію. Справжнім генієм є Тарас Шевченко, і рівних йому немає. Дуже ніжна та водночас бунтівна, сильна поезія Лесі Українки. “Ще не було епохи для поета, але були поети для епох” – ці слова точно про них написала Ліна Костенко.
Також прекрасна лірика Максима Рильского та Володимира Сосюри. А які чудові вірші про кохання писав наш поет Павло Тичина! Читаєш та відчуваєш, що вони неначе торкають струни серця.
Поезія потрібна щоб розвиватись та дізнаватись щось нове.


Ответ
Ответ оставил: Гость
Невже це трапилось. За мої не виконані до кінця справи, прийшлось потрапити у Недоладію. Ну що ж починаємо пригоди! Першим ділом я побачила, що тут все не виконано як слід. Звісно мене це обурило, але я згадала себе і мої справи, на які мені було всеодно. Рухаючись далі я спіткнулась на багато людей схожих на мене, таких лінивих. Король, його охорона і прості жителі. Тут було цікаво але повернутись до рідного дому було ще краще. Ось мої пригоди закінчились, тепер я буду доводити всі справи до кінця.
Ответ
Ответ оставил: Гость
 до такого виду --вірш посилання
 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Які риси вдачі яви і павлуши є спільними... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube