Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Які жанрові особливості має повість-казка Русалонька із 7 в? Дрповніть віпдповідь прикладами з тексту

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чарівною казкою дитинства здається нам повість М. Стельмаха «Гуси-лебеді летять...», неначе вона народилася з народних оповідань, повних чаклунства й дива. Письменник в образі Михайлика показав себе, власні дитячі роки, враження, відкриття і витоки свого мистецького натхнення.Уся повість пронизана мудрістю природи, що злилась із мудрістю народною. Ще з перших сторінок повісті ми потрапляємо у світ народних казок, стикаємося з образами містичних легенд, з оспіваними явищами природи. Відчувається, що письменник глибоко шанує народні обряди, звичаї і традиції.І вишивані рушники, і калина, і свята повага до хліба — все це душа народу. У повісті М. Стельмаха відображено святе ставлення до землі, оранки, сівби, насіння, до дерев, з якими герої розмовляють, як із живими. Навіть показ процесу праці нагадує народний ритуал, набутий віковим досвідом. Все це мало величезний вплив на самовиховання Михайлика, на талант майбутнього митця.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Скільки кроків зробить горобець за сім років? (Ніскільки, бо горобець не ходить, а стрибає)
2. Що в хаті взимку замерзає, а надворі ні? (Вікно)
3. З небесної діжкиКрижані горішкиНа землю упали,Шкоди нам завдали.(Град)
4. Ніде не купиш,На вагах не зважиш,Сам здобуваєш,У комору складаєш.(Знання)
5. До дітей на кожне святоПросять в гості завітати,Бо солодкий і смачний.Здогадались, хто такий?(Торт)

Я пытался =D
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаю что её хотели казни за то что убила своего возлюбленого за то что женился на другой. Богдан Хмельницкий послал посланика чтобы тот доложил что её нельзя убивать из за того что складает очень хорошие песни.
Ответ
Ответ оставил: Гость
 подожди я щас отвечу все в коментах , а так   кратенько 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Які жанрові особливості має повість-казка Русалонька із 7 в? Дрповніть віпдповідь прикладами з тексту... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube