Категория
Українська література, опубликовано 21.03.2019 11:30

Яку людину можна назвати "крилатою", твір-роздум.12-16 речень.(твір написати по віршу ліни костенко "крила).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

    щастя - найцінніший скарб, але іноді важко описати що воно означає. і також важко визначити, яку людину можна вважати по-справжньому щасливою.

      щастя це, напевне, той стан душі коли навкруги світ в найяскравіших кольорах і посмішка не зникає з обличча. але існує багато питань.  чи завжди щастя це гроші? чи завжди щастя це душевна втіха?

          я вважаю, що та людина щаслива, яка знайшла для себе   золоту середину, коли матеріальне урівноважене з духовним. як що до мене, то я - щаслива людина.  я почуваю себе саме так  коли я дарую щось гарне близьким і вони тішаться,  коли я слухати комусь музику або показую фото, яке мені подобається, і людині воно теж справді подобається,  коли спрацьовує закон подвійних випадків (бо я в нього вірю),  коли немаю ніяких сумнівів,  коли в мене купа цікавих ідей, а саме головне коли я починаю щось дуже сильно хотіти і мрія неодмінно збувається. тож по-справжньому щасливі люди ті, чиї мрії здійсенюються.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Назва твору: "Зимовий етюд"
2. Автор: В. Підпалий
3. Літературний рід: Лірика
4. Жанр: Вірш
5. Вид лірики: пейзажна
6. Провідний мотив: -
7. Віршовий розмір: -
8. Художні засоби:
1) Порівняння: "вечір, мов казка... казка, як вечір"
2) Анафора: "все запорошене, все насторожене, вся Україна заслухалась"
3) Метафора: "місто тікає", "Україна заслухалась"
Ответ
Ответ оставил: Гость

 

2*3*4*5*7*3=2520

Ответ
Ответ оставил: Гость

ac - проекция mc на (abc), так как ma перпендикулярно ac. ac перпендикулярно bc, тогда по теореме о трех перпендикулярах mc также перпендикулярно bc.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Яку людину можна назвати "крилатою", твір-роздум.12-16 речень.(твір написати по віршу ліни костенко "крила).... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube