Категория
Українська література, опубликовано 21.05.2019 21:19

Яякий вірш андрія малишка є своєрідною присвятою людині що робить значений внесок у формування лособистості кожної людини

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Риси характеру Бена. Досвідчений, любить свою справу, турбується про забезпечення сім’ї, спочатку не звертає уваги на виховання сина, потім прагне зблизитися, заслужити довіру малого; був часто різкий та роздратований; сильний, витривалий, прагне будь-що вижити і врятувати свою дитину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
«Гуси-лебеді летять»: автор закликає не бути «холоднооким», уміти бачити красу, любити рідну землю, що «така свіжа, така м’яка, мов колиска», «щоб люди мали людяність у серці, хліб на столі і не журились».
Ответ
Ответ оставил: Гость
Потрібно все доводити до кінця. Якщо ти почав робити якусь справу, то її потрібно закінчити. Адже це все ускладнює, і тобі буде приємно, та іншим.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Молодые парни                                      
или мужщины


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Яякий вірш андрія малишка є своєрідною присвятою людині що робить значений внесок у формування лособистості кожної людини... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube