Категория
Українська література, опубликовано 23.10.2019 22:56

Значення образу захара беркута

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: батько вісьмох синів, дев'яностолітній старійшина захар беркут - є головним героєм однойменної повісті івана франка. це мужня, смілива,правдива,розсудлива людина. він патріот своєї країни і цьому потуттю вчить молодих членів громади. інтереси громади він завжди ставить вище своїх особистих, якої б ціни вони йому не коштували. це ми бачимо з прикладу, коли його син максим потрапив у полон, і тугар вовк хоче обміняти своє і життя монголів взамін на максимове. захар не може піти на компроміс із совістю, бо розуміє, що врятовані загарбники підуть нищити сусідні райони. не піддається він вмовлянням, коли вже обміняти хочуть лише монгольську верхівку, бо розуміє, що бурунда-бегадир прийде з новим військом. він гірко оплакує неминучу смерть сина, проте боже провидіння спасає максима. він не бездушний батько, він патріот, який не може оступитися інтересами тухольців. його слова перед смертю характеризують всю його суть: тільки разом можна перемогти, тільки об’єднаний народ - це сила.

жаль, що не всі українці розуміють це, і від часів захара беркута до нашого часу вже стільки разів не лише не об’єднані воєдино, а ще воюють один проти одного.

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Ким є Михайлик? (Він є бідним сільським хлопцем). 2. Чи мав головний герой взуття на початку твору? (Ні). 3. Як звали батьків Михайла? (Батько - Панас Дем`янович, мати - Ганна Іванівна). 4. Що найбільше любив Михайло? (Читати книги). 5. Яка незвичайий птах мешкав у дворі Михайлового будинку? (Качка). 6. Навіщо Михайлові гарбузові семена? (Він хотів обміняти їх на книгу). 7 Звідки у Михайлика з`явилося взуття? (Взуття купив йому батько). 8. Чи потрапив Михайлик до театру? (Так). 9.Хто впустив Михайла до театру? (Дядько Себастіян). 10. Чи вмів головний герой множити числа? (Ні). 11. Хто водив до школи Михайлика, доки в нього не з`явилося взуття (Батько). 12.Як звали дідуся Михайлика? (Дем`ян). 
Ответ
Ответ оставил: Гость
No ponyatiua sorry....
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вона сказала слово "коралі"


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Значення образу захара беркута... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube