Категория
Українська література, опубликовано 22.10.2019 22:52

З’ясуйте чому головний герой новели миколи хвильового «я романтика» використав латинське слово «інсургерти» а не український відповідний «повстанці» ?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
В основі сюжету повісті лежить історія нещасного кохання сільської дівчини-красуні Марусі й парубка Василя. На перепоні їхнього одруження стала багатолітня солдатчина. Батько Марусі не дав згоди на те, щоб дочка побралася з Василем, справедливо домагаючись, щоб парубок відкупився від війська — це й стало причиною страждань і трагедії закоханих. Наум Дрот говорить Василеві: «Як прийде набор — то тобі лоба забриють, бо ти сирота. А що тоді буде з Марусею,— ні жінка, ні удова, звісно, як солдаток шанують...» Батько, знаючи, яке життя в солдаток, не бажав такого своїй єдиній дочці, бо насправді любив її всім серцем. Однак прагнення батька відгородити свою доньку від нещастя призвело до трагедії. Не дочекавшись повернення Василя, Маруся захворіла й померла.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Він дуже поспівчував їм і віддав половину свого насіння яке він вкрав у своеї мами. Він відмовився від можливості почитати книгу яку давно шукав. Такий вчинок міг зробити тільки справжній парубок.
Сьогоденні люди навіть не подивляться у сторону жебраків, ніхто не відмовився б купити собі велик або телефон ніж допомогти страждаючим.
Жебраку допоможе тільки такий самий жебрак.
Ответ
Ответ оставил: Гость

1.i see the plane in the sky.

2. a lot of factories polute our atmosphere.

3. sun is the biggest star in our galaxy.

4. people went to the moon in the 20th century.

Ответ
Ответ оставил: Гость

1)12: 3=4кг.в 1лукошке

2)4*4=16кгмалины собрала катя.

(12: 3)*4=16кгмалины собрала


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: З’ясуйте чому головний герой новели миколи хвильового «я романтика» використав латинське слово «інсургерти» а не український відповідний «повстанці» ?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube