Категория
Українська мова, опубликовано 12.04.2019 12:50

1)складіть і запишіть складнопідрядне речення is з'ясуваuьною частиною про українського композитора. 2)складіть і запишіть складиoпідрядне речення з неоднорідною підрядністю про українського художника

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1) складнопідрядне речення iз з'ясувальною частиною (про українського композитора).пісні платона іларіоновича майбороди нагадують українцям, що їх власна народна пісня, рідна мова оповиті неперевершеною красою і мелодійністю. _ 2) складнoпідрядне речення з неоднорідною підрядністю (про українського художника)   славетний український художник іван сидорович їжакевич,   який став автором багатьох пейзажів україни та картин на теми історії та побуту українського народу, створив понад двадцять тисяч робіт, що розійшлися по всьому світу. (підрядні означальні)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беріз, ліжок, польоту, гірок, рухався,
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Безшумний вітер хилив дерева
Ответ
Ответ оставил: Гость
Скласти речення з словом майдану.раяля.хавкова.тижняывыы


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: 1)складіть і запишіть складнопідрядне речення is з'ясуваuьною частиною про українського композитора. 2)складіть і запишіть складиoпідрядне речення з неоднорідною підрядністю про українського художника... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube