Категория
Українська мова, опубликовано 24.03.2019 09:50

10 речень з дієприслівниковим зворотом

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Андрій, побілівши від страху, побіг куди очі вели. осяяні сонцем гори виднілися за лісом. ми бачили спиляні бракон'єрами дерева. травиця, стоптана кіньми, припала додолу. збитий німцями літак впав у . він йшов по мальовничому березі річки, насолоджуючись її красою. ми гуляли з подругою, сміялися, веселилися, бавлячись з її собакою. весь світ прокидався, наповнюючи цей ранок цілим оркестром звуків, запахів та кольорів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Василь іванович йшов дуже по волі,посміхаючись сам до себе. він став підніматись на гору вузькою вулицею,запорошеною кам*яним вугіллям. відцвітають чорнобривці,посаджені маминими руками. ще спить земля,засипана снігами. каштани нагадують свічки,розбуджені весною. земля, засипана весняними квітами,нагадувала килим.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зазвучали - присудок, пісні - додаток, "Заповіт" і "Думи мої" - означення, у виконанні - додаток , хору - додаток.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пунктограми - це знаки пунктуаційної системи (крапка, двокрапка, три крапки, кома, крапка з комою, тире, знак питання, знак оклику)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильна відповідь в)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: 10 речень з дієприслівниковим зворотом... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube