Категория
Українська мова, опубликовано 17.04.2019 05:10

1відредагуйте словосполучення: 1) не дивлячись на труднощи- 2)тренуватися по графі 3)приймати 4)біля ста відтінкі 2підкресліть головні члени речення. випищіть одне словосполучення й побудуйте до нього схему. дно було не
рівне, і солдати мусили посуватися обережно, крок за кроком

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Природа-це найкращий друг.Вона одягає різні плаття кожного року.Природу потрібно берегти як святий оберіг.Вона чарує нас своїми чудовими  барвами.Але дехто не береже природу і ставиться до не ї погано.Вона не дякує тим хто не береже її ,а ображається.Любіть природу,шануйте,піклуйтеся та дякуйте їй,бо без не ї ми ніхто!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ці слова утворено безсуфіксним способом:
клекіт від клекотати
щебет від щебетати
стук від стукати
Ответ
Ответ оставил: Гость
В в нашому селі журавли вважаються гордими птахами. Весною на клумбах посадили квіти. Батьків викликають в школу. В краєзнавчому музеї завжди завжди радісно зустрічають відвідувачів. По радіо сповістили про наближення бурі. Комбайнером привезуть обід в поле.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моєю улюбленою справою є малювання звичайними олівцями. Мене це захоплює тому, що мені дуже подобається дивитися за процесом. Якщо не виходить я малюю нове. Малювання мені подобається з дитинства. Надалі по можливості я буду розвиватися ще більше.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: 1відредагуйте словосполучення: 1) не дивлячись на труднощи- 2)тренуватися по графі 3)приймати 4)біля ста відтінкі 2підкресліть головні члени речення. випищіть одне словосполучення й побудуйте до нього схему. дно було нерівне, і солдати мусили посуватися обережно, крок за кроком... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube