Категория
Українська мова, опубликовано 25.06.2019 12:05

3.знайдіть речення, в якому виділене слово виступає узгодженим ознаяченням.а) тихо-тихо шумлять-перешіптуються осокори (м. стельмах).б) для нас у ріднім краю навіть дим солодкий (леся українка).в) холодний вітер різкими голками впивався в обличчя (в. андріюк).г) осінній холодок над спраглою землею шатро гаптоване широко ро-зin'яв (м. рильський).​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Маршил тенеси и друковский пётер первый

Ответ
Ответ оставил: Гость
Розізлитися
позленіти
посіяти
під*їжджати
відремонтувати
усміхнутися
рекомендувати
посадити
розірвати
підняти
прочитати 
розпочати
тремтіти
Ответ
Ответ оставил: Гость
Прекрасний, премудрий, премилий, преболючий, преподобний.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишіть листи і надсилайте вчасно, коли їх ждуть далекі адресати, коли є час, коли немає часу і коли навіть ні про що писати.
Це складнопідрядне речення з однорідною підрядністю. В ньому 4 підрядних речення обставинних часу. Між частинами "коли немає часу і коли навіть ні про що писати" не треба ставити кому перед І, бо це однорідні підрядні речення, тому розділові знаки ставляться як при однорідних членах речення (сполучник І вжито один раз, кома не ставиться). 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: 3.знайдіть речення, в якому виділене слово виступає узгодженим ознаяченням.а) тихо-тихо шумлять-перешіптуються осокори (м. стельмах).б) для нас у ріднім краю навіть дим солодкий (леся українка).в) холодний вітер різкими голками впивався в обличчя (в. андріюк).г) осінній холодок над спраглою землею шатро гаптоване широко ро-зin'яв (м. рильський).​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube