Категория
Українська мова, опубликовано 08.04.2019 21:00

Будь ласка іть! дуже потрібна розповідь на тему: як моя сім'я економить воду

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Настав такий час, що деяким населенням планети нічого пити. такий час, що люди помирають від нестачі води. а деякі люди витрачають воду як їм заманеться: не замикають кран, розливають на землю щоб утворити багнюку, також розливають на сніг аби зробити ковзанку. це дуже неправильно! потрібно економити воду як тільки можна. тому і моя сім'я прийнялась до економії. тепер ми слідкуємо за тим, чи зачинений кран, для того щоб прийняти ванну не набираємо п'ять літрів на кожного, а по два чи три. не використовуємо воду даремно, наприклад для ігор. для ігор існують іграшки, а вода — не іграшка! і я хочу закликати всіх до економії потрібної всім води! і туди буде набагато менше смертей та нестачі води.
Ответ
Ответ оставил: Гость
На городі бузина, а в Києві дядько.Дочекався Луки-ані хліба, ні муки.Андрею, не будь свинею, коли Вас люди величають.Дістав Гаврило, аж йому не мило.Ой, сину Давидів, хліб би ся тобі привидів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Співцуваю думай сама
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я була вчори дуже радисний!
У моих подруг ризни риси характеру.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Будь ласка іть! дуже потрібна розповідь на тему: як моя сім'я економить воду... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube