Категория
Українська мова, опубликовано 05.02.2019 12:54

Чи подобається тобі весна? чому? напиши про це текст-міркування (5-7 речень). мені дуже подобається весна. чому? а тому, що вже закінчилася холодна та люта зима. надворі вже ростуть перші весняні квіти, підсніжники та первоцвіти. ще мені подобається весна тому, що я можу легко одягатися, коли виходжу гуляти на свіже весняне повітря. вже тануть останні сніги, на річці тріскається лід, на деревах ростуть смарагдові бруньки, а іній десь зник. ну а дуже скоро, через три місяці знову наступить яскраве, жарке та сонячне літо. ось чому мені так подобається весна.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

чи подобається мені весна? звичайно. я вважаю, що весна є найкаращою порою року. адже у цей час природа прокидається, "відкриває ", розпускає квіточки. все нагрівається, люди теплий одяг. все змінюється. не тільки зовні, але й всередині. всі стають добрими та чуйними. атмосфера холоду перестає гнітити. також, я радію тому, що незабаром прийде літо, з ним найдовші канікули. отже, весна є чарівним світом див, в якому можна відчути аромати добра радості та щастя.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Екзамен вдався менi легко. Евакуатор забрав машину Федора на штрафмайданчик. Егоїзм - найжахливіша якість людини.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Одна моя односласниця трохи незграбна.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кровi снастi нехворощi емалi подорожi смiливостi вживанiстi знань мати


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Чи подобається тобі весна? чому? напиши про це текст-міркування (5-7 речень). мені дуже подобається весна. чому? а тому, що вже закінчилася холодна та люта зима. надворі вже ростуть перші весняні квіти, підсніжники та первоцвіти. ще мені подобається весна тому, що я можу легко одягатися, коли виходжу гуляти на свіже весняне повітря. вже тануть оста... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube