Категория
Українська мова, опубликовано 18.04.2019 02:20

Чого навчае казка про мертву царiвну та сiмох богатирiв?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

у "казці про мертву царівну", як і в багатьох інших казках, досить чудес і чаклунства. говоряще дзеркальце чесно і безстрашно розмовляє із заздрісною царицею, викликаючи її гнів і злість. закоханий, але втратив наречену королевич розпитує про її долю і сонце, і місяць, і вітер, і вони відпові йому, поради, співчувають. тільки диво, здається, врятувало юну царівну від вірної смерті. але, на мій погляд, набагато більше, ніж чудес чарівних, в цій казці чудес, створених руками самих героїв. так, знайти свою суджену королевичу єлисея не тільки підказки вітру, але і, в першу чергу, любов і надія, що живуть в його серці.

побачити красу своєї пасербиці, її чудовий душевні якості ревнива мачуха могла і без чарівного дзеркальця. і тільки завдяки власним заслугам молода царівна знайшла притулок у лісовому теремі і вірних і надійних друзів в особі братів-богатирів.

казка о. с. пушкіна "казка про мертву царівну та сімох богатирів" вчить нас вірити в себе, у власні сили і творити чудеса своїми руками.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тому що тільки добра в міла людина може захистити слабщих да , що там тильки людина.Тілький слабкий смієтся з  слабкого.Кожна людина повина бути толератною.Бо якщо ти робишь добро то воно поветнется до тебе
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я робила уроки ,незважаючи на батьків
Мама протянула дочці слуву, незважаючи на образу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Що треба зробити?Я не зрозуміла


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Чого навчае казка про мертву царiвну та сiмох богатирiв?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube