Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Чому я люблю читати скласти велику розповідь

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
(1 абз< span class="_wysihtml5-temp-placeholder"> < /span> ац) у кожного своє бажання до читання. хтось зовсім ніколи книжку самостійно не відкриє. хтось не може навіть зупинитись. (2 абзац) я дуже люблю читати. в школі, вдома, у бабусі, в таборі я читаю книгу. завдяки цьому маю словниковий запас слів, гарно вчуся, у меня гарна тобто завдяки читанню я розвиваюсь. деякі діти думають, що якщо не читати є завдання, то не отримують двійки, але це не правда! на уроці зразу видно, що не читав або не читала. у мене завжди гарні оцінки. (3 абзац) ось чому я люблю читати. а ти любиш читати?
Ответ
Ответ оставил: Гость
-Привіт,Машо!
-Привіт,Марино!
-Марино,а чому тебе сьогодні не було?
-Мені вчора було дуже погано.
-зрозуміло,тобі вже краще?-запитала Маша
-Так набагато,а дай мені будь ласка уроки на завтра
-записуй...
-Добре,дякую до завтра.
-Нема за що,бувай

Ответ
Ответ оставил: Гость
Садж-ав;
ижд-жу;
подз-во-нив;
задзиж-чав.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Навкодишній світ це світ у якому ми живемо . Про нього треба дбати :не вирубиваьи і не палити ліси . Багато заводів і машин забруднюють наш навкодишній світ . Ще тільки починають виготовляти машини які не забруднюють землю. Якщо все і далі то так навколишній світ стане тільки гаріше


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Чому я люблю читати скласти велику розповідь... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube