Категория
Українська мова, опубликовано 26.02.2019 10:50

Діалог на тему! ситуація яка склалась у нашій державі

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
"нещасна, неправедна людина, що добровільно й легко зрікається рідної мови; щаслива, праведна людина, що в радості й горі будує слово своєї землі. нещасні, прокляті батько й мати, що сплоджують перевертнів; щасливий, непереможний народ, що породжує своїх захисників і оборонців", — стверджує б. захарчук. не можна не погодитися із цією думкою. більше того, деякі вчені вважають, що рідна мова записана в генетичному коді людини і передається від батьків дітям так само, як колір волосся, очей тощо. якщо маленька дитина, а пізніше доросла людина опиняється в чужомовному середовищі, це стає причиною її душевного розладу.  чи існує на сьогодні в україні мовна проблема? безперечно, існує. згадаємо хоча б ситуацію, яка склалася під час останніх виборів президента. україна фактично розділилася на дві частини — східну і західну, і кожна захищала, наскільки це було можливо, свої права, своє волевиявлення, свого кандидата на найвищу у державі посаду.  постає питання: яким чином мовна проблема пов'язана із проблемами політичними, соціальними? виявляється, що невидимий внутрішній зв'язок між цими явищами все ж таки існує. ми побачили, наскільки успішно деякі політики заради власних амбіцій спекулювали питаннями статусу державної мови і мов національних меншин, хоча, власне, основний акцент був на статусі мови російської. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Таджиський,курдський,латинський,узбекський,казахський,абхазський,калмиський, український,російський, білоруський,татарський, грузинський, литовський
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слово зелен має нульове закінчення.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розбитими шляхами я йшов


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Діалог на тему! ситуація яка склалась у нашій державі... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube