Категория
Українська мова, опубликовано 04.04.2019 12:10

До поданих прикметників доберіть іменники, утворюючи з ними словосполучення. з'ясуйте значення цих слів. виборний, виборчий; військовий, воєнний; гарантований, гарантійний; книжковий, книжний; писемний, письмовий,
письменний; інформативний, інформаційний; перекладацький, перекладний; чисельний, численний.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Виборна посада і виборча дільниця; військове спорядження і воєнний стан; гарантований результат і гарантійний талон; книжковий клуб і книжний стиль; писемне джерело, письмовий дозвіл і письменна людина; інформативний виклад й інформаційний бюлетень; перекладацька діяльність і перекладний словник; чисельна перевага і численна група.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Очей почвари не міг Іван добачити. Зажера зажерлась до краю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Дивитися в небо
2.Непростий
3.Не дуже мала
4.Душа важливіша

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя вулиця дуже світла і Дивовижна. Тому що там много квітів і дерев. біля мого будинку росте герань і стоїть лавочка. кожен суботник всі жителі нашої вулиці собераються і фарбують бардюр дерева. біля величезного дерева там є гойдалки на них я люблю кататися.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: До поданих прикметників доберіть іменники, утворюючи з ними словосполучення. з'ясуйте значення цих слів. виборний, виборчий; військовий, воєнний; гарантований, гарантійний; книжковий, книжний; писемний, письмовий,письменний; інформативний, інформаційний; перекладацький, перекладний; чисельний, численний.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube