Категория
Українська мова, опубликовано 03.03.2019 21:10

Доброго дня, іть скласти 4 речення зі словом осінь так, щоб перше речення складалося з одного слова осінь,друге з двох і так далі

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінь. чарівна осінь! барви осені дивовижні. осінь зачаровує нас красою!
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 Едуард сказав що йде гуляти . 
2 Екология Ридного краю мий  улюблений урок .
3Елизабет моя подруга з Германии .


Ответ
Ответ оставил: Гость
Не зовсім зрозуміло, навіщо взагалі потрібно таке протиставлення? Телебачення і література - різні види мистецтва, кожен з них виконує свою функцію. 
Але! Я вважаю, що тут, як і завжди в житті, треба зробити правильний вибір, що дивитися по телебаченню і що читати з літератури. Якщо читати і дивитися усе підряд, нічого доброго з цього не вийде. 
Відомо: той, хто читає книжки, керує тими, хто дивиться телевізор. Отже, вибір за вами. Хочете бути керованим усе життя - нехай ваш телевізор, включений протягом усієї доби,  думає замість вас. А ось керувати людьми складніше. Так само складно обрати правильні книжки для читання. Книжок у наш час видається сила-силенна, але можна прочитати приблизно 100 з них і зрозуміти що й до чого у цьому світі. Щоб правильно вибрати літературу для щоденного читання, досить зайти в інтернет і набрати щось на кшталт: топ найкращих книг. Хвала Богу, письменники ніколи не сиділи склавши руки, тому за останні пару сторіч написано багато такого, що додасть розуму і нашому поколінню. 
Отже, як висновок: дивіться телевізор, щоб почути новини або трохи розважитися, але хороша книга потрібна, щоб навчитися жити у цьому світі. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Рпарапврекрврвевевевевевевевевевевевевевевевевеве


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Доброго дня, іть скласти 4 речення зі словом осінь так, щоб перше речення складалося з одного слова осінь,друге з двох і так далі... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube