Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Допоможіть!!!Твір на тему у чому полягає гідність людини!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

у наш нелегкий час, коли шкала цінностей повністю перевернута, коли матеріальні блага важать більше від духовних надбань, починає здаватися, що вже щезли благородство та честь, доброта та милосердя. але це не так! є цінності, які не зникнуть ніколи, на них не вплинуть історичні кризи. ці цінності народжені, щоб жити вічно.

є така тонка і ніжна, сильна і мужня, недоторкана і незламна річ — гідність людської особистості. у житті людина зустрічається з чесністю та підлістю, щастям та горем; у житті бувають миті не тільки радості, а й страждання, душу перевертають всепоглинаюча любов і почуття ненависті; бувають такі ситуації, коли потрібно відмовлятися від чогось і йти на жертву задля блага рідної, близької людини, потрібно піднестися силою своїх думок, переконань над почуттями та емоційними поривами.

усе це вимагає гідності. треба з гідністю жити, працювати, з гідністю користуватися матеріальними і духовними благами, на які ти маєш право, з гідністю переживати радість і горе, з гідністю хворіти і прожити свою останню годину, бо коли настане час відповідати за всі свої думки, слова та вчинки перед самим строгим суддею, якого не можна підкупити або вмовити, — перед своєю совістю, не в кожного вистачить мужності зазирнути в її очі — на це здатна тільки людина, як зберегла свою гідність.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя мама супер Она убирается дома стирает одежду приготовить еду
Ответ
Ответ оставил: Гость
Цiлющi дощi - в множинi
Ответ
Ответ оставил: Гость
-Привіт, а куди тобі хочеться поїхати на літні канікули?
-ПРивіт я ще не знаю ,а ти?
-Я хочу поїхати у Крим на Чорне море.
-Ого!
-Саме так!Я буду цілими днями купатися й загоряти на пляжі.
-А можна я поїду разом з тобою?
-Авжеж удвох завди веселіше!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Допоможіть!!!Твір на тему у чому полягає гідність людини!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube