Категория
Українська мова, опубликовано 01.04.2019 21:10

Доповідь на тему " чи легко іншим ? "

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Твір-роздум на тему "як важливо творити добро"

люди дуже часто говорять про те, що потрібно творити добро, і тоді світ стане кращим. «за добро добром відплачують» - говорить народна мудрість. але з екранів телебачення часто демонструють зовсім протилежне: от зробиш комусь добро, а він тобі злом віддячить.

і знайомі з цим згодні: невдячні люди дуже часто трапляються навколо нас. можливо, злом вони за добро не відплачують, але й подяки від них не дочекаєшся.

    але чому все одно потрібно творити добро? мабуть, тому, що це нагальна потреба людини – посміхнутися комусь, простягти руку . перейти вулицю, зігріти змерзлого, винайти для хворих чудодійні ліки. або просто сказати добре слово підтримки.

звичайно, коли людина говорить красиві слова та обіцянки – це ще не так багато вартує. потрібно підкріпляти свої слова реальними вчинками.

я думаю, що творити добро – це потреба навіть не просто людини, а всякої живої істоти. скільки буває випадків, коли, наприклад, кіт виховує покинутих цуценят, або навіть вовки вигодовують.загублених у лісі людських малюків. не може жива істота жити без того, щоб самому творити добро. усі релігії світу вчать нас  робити добрі вчинки, і християнська віра теж.мабуть, у нашому непростому світі складно творити добро. і мені, як і усім, теж хочеться його творити. але не завжди виходить. часто забуваєш, що потрібно сказати щось хороше, а замість цього дратуєшся та огризаєшся на близьких та друзів. а потім почуваєшся дуже соромно. часто губишся, коли час зробити добрий вчинок, а потім думаєш: потрібно було вчинити так і так-то..

    але навіть не потрібно в цьому мати сумніви,адже не просто так люди кажуть"зроби добро,а сам отримаєш ще більше"

Ответ
Ответ оставил: Гость
Початкова форма дієприкметника - це дієприкметник у називному відмінку чоловічого роду однини, тобто, - ілюстрований.
Ответ
Ответ оставил: Гость
2.В
3.А
4. -
5.В
6.Г
7.-
8.Б
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаменитий актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка.Зріст 179см.Середньої тілобудовки.Дуже імпозантної чоловік.Квадратна форма обличчя.Лице такої форми створює враження чоловічої сили.Риси обличчя виразні.Волосся сиве,рідке.Густі брови місяцеподібні.Пронизливі карі очі,розумний погляд.В його погляді немає ні фальця,ні лукавості.Ніс масивний,приплюснутий.Вуса сиві і схожі на ті ,що були у козаків.На лиці присутня щетина,схоже,що він не голився три дні.Губи товсті,блідо-рожевого кольору.Шия товста,присутнє друге підборіддя.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Доповідь на тему " чи легко іншим ? "... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube