Категория
Українська мова, опубликовано 20.01.2020 20:26

Есе на любую тему українською мовою

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

моя мечта.у кожної людини є мрія, іноді кілька. наша уява малює їх нам, не зупинитися на досягнутому, змушуючи весь час рухатися вперед. якби люди не вміли мріяти, то основна маса винаходів так і не побачила б світ. ми б так і залишилися на початковому ступені розвитку. а завдяки мрійникам і фантазерам людський рід досяг того рівня, який ми маємо зараз.

часто, лягаючи спати, я мрію. про різне: про далекі подорожі, про надздібності, про те, як опаную який-небудь незвичайної професією - наприклад, дресирувальника диких звірів. всі ці мрії з розряду нездійсненних, я це усвідомлюю, але мені все одно цікаво мріяти.

головною ж моєю мрією є - не втрачати близьких. я дуже дорожу своєю сім'єю і боюся, що коли-небудь настане день і когось з них не стане в моєму житті. такі думки наводять на мене тугу, і тоді я уявляю собі, що ми будемо разом завжди.

не знаю, чи можна це назвати мрією, але мені дуже хочеться завести собаку. мама каже, що це занадто велика відповідальність, і що собака вимагає багато часу, але я все одно не втрачаю надії, що коли-небудь у мене з'явиться щеня хаскі. ці собаки дуже розумні і красиві. мені іноді здається, що вони майже як люди. всі розуміють, але не можуть сказати. можливо, коли я виросту, то сам її заведу.

мій друг розповідав мені, що мріє стати капітаном далекого плавання. його тягнуть далекі дали, море і пригоди. на мій погляд, це дуже небезпечна професія, і я б ніколи на таке не зважився. але у кожного свої мрії і, ймовірно, коли-небудь він дійсно відчалить від берега, стоячи на білому кораблі, і стане справжнім морським вовком.

хотілося б, звичайно, щоб всі наші мрії збувалися, але деякі з них так і повинні залишатися мріями.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Маршил тенеси и друковский пётер первый

Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідь: 3. Пропущено слово "виднілись"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Від слова затопити, а затопити від слова топити.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Есе на любую тему українською мовою... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube