Категория
Українська мова, опубликовано 24.08.2019 15:15

Головна думка
твору "сіроманець"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Головною думкою твору у повісті "сіроманець" письменник навчає нас жити в гармонії з природою; бережливо, з повагою ставитися до матінки-природи, частинкою якої є й людина; розрізняти добро і зло; бути милосердними й співчутливими; цінувати дружбу та взає.
потрібно гуманно ставитися до беззахисних тварин, треба бережливо, з повагою ставитися до природи, частинкою якої є й людина, залишаються вірними один одному; твір вчить захищати тварин, цінувати вірних друзів та завжди приходити на тим, хто її потребує.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінній сон.
Осінь дуже різнобарвна пора року.
Всі листочки пофарбовані в кольори:жовті,червоні, помаранчеві.Одного разу мені наснився гарний сон. Я, та мої батьки гуляли в осінньому парку. Ми робили букетики з листочків.Було дуже весело,подував легенький вітерець.З хмар виглядало ясне сонечко.Коли я прокинулася , я побачила за вікном осінній дощ...
Надіюсь нормально
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієслово я так вважаю 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Однорідні члени: жартівливе, повчальне.
1) Оповідання було жартівливе і повчальне.
2) Оповідання було жартівливе, але повчальне.
3) Оповідання було жартівливе, а повчальне.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Головна думка твору "сіроманець"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube