Категория
Українська мова, опубликовано 19.04.2019 05:40

Help me please! по украинскому языку. поставте іменники в родовому і орудному відмінках однини і запишіть. у дужках зазначте групу. палац, командир, хрущ, перукар, маляр, муляр, море, школяр, плащ, кобзар, ковзаняр, ключ, світлофор,
вуж, хмарочос, явір, козак.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима... Все покривається білим рядном. А на полі тихо. Не чути гудіння трактора, шелест пшениці. Ось пробіг зайчик. Він труситься, бо йому голодно. Зима мов би заморозила все навкруги. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Всі діти з самого дитинства мріють скоріше вирости, стати дорослими і самим все вирішувати. Я теж не виняток. І навіть зараз, коли я вже потроху починаю розуміти, що дитинство — це найчудовіша пора, все одно хочу скоріше закінчити школу. І я знаю, що потім буду мріяти про повернення в цей час. Адже навіть наші батьки завжди кажуть, що шкільні роки найкращі і безтурботні, а переживання з приводу вчинених або незроблені домашніх завдань дріб’язкові у порівнянні з тим, що нас чекає попереду.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Замок надвечір надвоє назавжди невидимий пліснявіти хворост черствіти щілина ясний ясла 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Відомий лікар-стоматолог, відважний льотчик-випробувальник, поважний дідусь-пенсіонер, славна Україна-мати, місто Олександрія, річка Дніпро, озеро Байкал, ягода малина, дерево клен


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Help me please! по украинскому языку. поставте іменники в родовому і орудному відмінках однини і запишіть. у дужках зазначте групу. палац, командир, хрущ, перукар, маляр, муляр, море, школяр, плащ, кобзар, ковзаняр, ключ, світлофор,вуж, хмарочос, явір, козак.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube