Категория
Українська мова, опубликовано 20.03.2019 09:50

Iвирiшив вiн агапiта озолотити але той вiдмовився томущо вiн був доброю людиною i сказав щоб золото дали бiдним людям,княз погодився i наказав щоб зробили так як сказав агапiт.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Оклулвлуллулуддцоуотуоулул
Ответ
Ответ оставил: Гость
Взимку світає пізніше. З поля тягне холодом. Зимовий темний вечір. Морозливі вікна білих хатинок . В білих кучугурах , білі сніжинки. Темна зимова ніч. Ясний морозяний день. Зелені ялини взимку гарніші. Сильний ,пронизливий , зимовий вітер. Холодна та сніжна зима .
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дощове літо - сыноним к слову
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кож-на лю-ди-на з ве-ли-кою лю-бов*ю зга-дує те міс-це,де во-на на-ро-ди-ла-ся. Це ма-лень-ка бать-ків-щи-на кож-но-го з нас.
Ук-раї-на! Це на-ша зем-ля з її слав-ною іс-то-рією і муд-ри-ми,та-ла-но-ви-ти-ми людь-ми.По-тя-гом ба-га-тьох ві-ків наш на-род бо-ров-ся за свою не-за-леж-ність і пе-ре-міг.
Ук-раї-на в усьо-му, що нас ото-чує. Це і яс-не не-бо над пше-нич-ни-ми ла-на-ми,і чер-во-на ка-ли-на в лу-зі,і кри-ни-ця на под-вір*ї,і руш-ни-чок,ви-ши-тий ма-ту-сею.Лю-біть свою Ба-ть-ків-щи-ну!(За Г. По-чеп-цо-вим)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Iвирiшив вiн агапiта озолотити але той вiдмовився томущо вiн був доброю людиною i сказав щоб золото дали бiдним людям,княз погодився i наказав щоб зробили так як сказав агапiт.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube