Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Кожен із нас лише маленька частинка складного й строкатого суспільного життя, і ми часто схильні ставити свої інтереси вище за інтереси інших, уважаючи, що наші права, потреби, цілі важливіші, ніж будь-чиї. Упевнені в цій думці, ми сприймаємо правила, які встановлює соціум, не завжди позитивно, а то й заперечуємо їх необхідність.
Викладіть Ваш погляд на проблему:
Наскільки важливим є дотримання правил співжиття в суспільстві?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Людина вона є суспільною одиницею, соціальною істотою, тим ми і відрізняємося від наших попередників( тварин- та теорією). так нам може щось не подобатися,щось не сприймаємо, але це ж нормально, у кожного ж нас свое виховання, життя, характер та темперамент врешті- врешт. але ми повинні бути контрольовані законом, захищені якщо не їм то суспільством, вірити якщо не в бога, то хоча б в майбутнє)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Новий рік це день коли всі люди бажають один одному миру і злагоди. у Новий рік всі ми добрі справи згадуємо а погані ні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У загадковій тиші я почув голос мами.
Ответ
Ответ оставил: Гость
...........Что?.......


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Кожен із нас лише маленька частинка складного й строкатого суспільного життя, і ми часто схильні ставити свої інтереси вище за інтереси інших, уважаючи, що наші права, потреби, цілі важливіші, ніж будь-чиї. Упевнені в цій думці, ми сприймаємо правила, які встановлює соціум, не завжди позитивно, а то й заперечуємо їх необхідність. Викладіть Ваш погл... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube