Категория
Українська мова, опубликовано 28.03.2019 01:40

Лист другові с описом рідної землі.напишите . нужно

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт, володю! отримав твого листа, велике і. володя, я такий радий, що тебе в класі вибрали старостою. від усього серця я тебе вітаю! я теж хочу розповісти про свої успіхи: наш клас по успішності в школі найперший. розповім тобі трохи про наше шкільне життя. наш клас досить дружний, і ми намагаємося завжди придумувати цікаві нові справи. наприклад, в даний час організовуємо ляльковий театр. хлопчаки майструють реквізит, ляльок, а дівчатка шиють лялькам костюми. на новорічному ранку плануємо прем'єру. нам у всіх наших справах є світлана олександрівна, класний керівник.   всі учні нашого класу вчинками і справами намагаються зберегти звання переможця. дорогий володимир, від усієї душі вітаю і тебе, і всіх твоїх близьких з наступаючим святом - новим роком! як ти думаєш провести канікули? напиши мені. і ще: якими справами твій клас може пишатися? до скорого побачення! твій друг сергій. 20 грудня 2012. лист  другу (2-ий варіант) привіт, ілля! на жаль, закінчується літо, а мені хочеться тобі розповісти, як я провів серпень. на початку серпня ми з мамою поїхали до бабусі в село. спочатку я думав, що буду там нудьгувати. комп'ютера немає, розваг немає, що ж там робити? як я помилився! у перший день приїзду мені пощастило познайомитися з сільськими хлопцями і ми з ними пішли до річки. але, коли ми проходили повз ліс, я побачив маленького зайчика, який перебігав доріжку. я перший раз побачив справжнього зайця на волі, а не в зоопарку. біля річки, до якої ми незабаром прийшли, був підігнаний човен. хлопчики навчили мене керувати цим човном. потім ми ловили рибу і варили смачну юшку. крім цього, в селі була велика кількість справ. щодня я вчився чомусь новенькому. а ще я активно своїй бабусі: перевертав і зносив скошене висушене сіно для бичка митьки, копав картоплю. я навіть не міг подумати, що так весело і швидко мине час. іллюша, а як ти провів все літо? напиши мені, я дуже цікавлюся. до скорого побачення. твій щирий друг саша.
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Привіт, Оксано!
- Привіт, Альонко! Як ся маєш?
- Добре, у мене тепер є справи, тож нудьгувати ніколи! А в тебе?
- Міркую, чим би таким зайнятись, цікавим і корисним водночас… Вибач, а які це в тебе справи з’явились?
- Я навчаю свого двоюрідного брата української мови!
- Та не може бути! Ти ще сама маленька!
- Так, але він молодший від мене. До того ж я добре знаю українську мову і завжди на уроках отримую вищі бали!
- А твій брат зовсім не знає української мови?
- Зовсім! Мої дядько та тітка, його батьки,  переїхали сюди з Білорусі, з міста Гомеля, місяць тому. А Сашко вивчав в школі лише білоруську мову!
- Але ж білоруська мова, здається, схожа з українською?
- Це тільки так здається, але насправді слова вимовляються інакше! І орфографія зовсім інша!
- І яким чином ти навчаєш Сашка української мови?
- Поки що дуже просто. Я показую йому предмети та кажу, як вони називаються українською. Він повторює, а потім повинен  мені скласти речення з цими словами.
- А ти пробувала давати йому читати українські тексти?
- Так, але він так кумедно читає, що я не можу втриматися від сміху! Начебто хтось узяв та перекрутив усі слова!
- Альонко, мені здається, що я можу допомогти тобі навчати Сашка української мови. У мене є кілька цікавих ідей щодо того, як можна організувати уроки. А також я точно не буду сміятися, коли він стане читати.
- Оксанко, я так вдячна тобі! Ти собі не уявляєш! Мені так потрібна допомога!
- Нема за що! Ну, я побігла! Коли мені до вас прийти?
- Можна завтра о п’ятій, Сашко якраз буде у нас.
- Ну, тоді до зустрічі!
- До зустрічі! Ще раз красно тобі дякую! Побачимось!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тоди Галина промовляючи тихо подивилася на матир:"я  б з задоволенням та я мене мати не пустить!?"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінь за вікном. Холоднішою стає погода. Наповнюється дощами день. З дерев різнобарвних опадає й устеляє землю, наче килим, листя. Відлітають до вирію птахи. Стають коротшими дні, а ночі - довшими. А осінь за моїм вікном...


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Лист другові с описом рідної землі.напишите . нужно... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube