Категория
Українська мова, опубликовано 02.02.2019 07:10

Людина істота і духовна і матеріальна . спокус навколо багато. та іти на компроміс із власним сумлінням не просто ! .що ж має в людині переважати матеріальне й духовне? де та золота середина ? викладіть ваш погляд на цю тему!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

спокус навколо багато, та чи не на те ми тренуєм свою силу волі аби їм не піддаватися? іноді дійсно важко перебороти якісь матеріальні потреби, але якщо вони суперечать духовним, потрібно шукати компромісу із власним сумлінням.

я вважаю, що лише та людина може бути   щаслива, яка знайшла для себе   золоту середину, коли матеріальне урівноважене з духовним.   ніяка з цих складових не повинна переважати іншу, томущо лише рівновага є запорукою гармонійного життя людини.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Здається, лежав би тут увесь день, слухаючи шум річки.
2. Впізнавши Павла, собака припинила гавкати і завиляла привітно хвостом.
3. Павло впав на постіль і миттєво заснув, так і не поївши за цілий день.
4. Не знаючи броду, не лізь у воду.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Після дощу прекрасного щедрого мальовничого яскравого дощу зазеЛеніна озимина
Ответ
Ответ оставил: Гость
[ в о г н и ш ч е ]

........
Б-7
З-8


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Людина істота і духовна і матеріальна . спокус навколо багато. та іти на компроміс із власним сумлінням не просто ! .що ж має в людині переважати матеріальне й духовне? де та золота середина ? викладіть ваш погляд на цю тему!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube