Категория
Українська мова, опубликовано 04.03.2019 01:10

Мені треба опис робінзона крузо та пятниці

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ро бінзон крузо- це мужній моряк який потрапив на острів раптово. а пятниця - це чоловік якого хотіли зїсти  люди  з іншого  острова
Ответ
Ответ оставил: Гость
Робінзон крузо - моряк, що виявився в результаті корабельної аварії на незаселеному острові у вест-індії недалеко від острова тринідад і що зумів прожити на нім двадцять вісім років, спочатку в повній самотності, а потім з дикуном п'ятницею, освоїти цей острів і завести на нім господарство, в якому було усе необхідне для життя.розпові історію свого перебування на острові, р.д. завдяки незвичності обстановки усі ці прозаїчні побутові дії придбавають інтерес захоплюючих пригод і навіть свого роду поетичність. прагнучи забезпечити себе усім необхідним для життя, р. працює не рук, і за роботою поступово розвіюється той відчай, який охопив його після корабельної аварії.побачивши, що він зможе на острові вижити, він заспокоюється, починає роздумувати про своє колишнє життя, знаходить у багатьох поворотах своєї долі перст провидіння і звертається до читання біблії, яку він врятував з корабля.тепер він вважає, що його "ув'язнення" на острові - це божественна кара за усі його численні гріхи, головний з яких його непокора волі батьків, що не відпускали його в плавання, і втечу з рідного будинку; в той же час він переймається глибокою вдячністю до божественного провидіння, яке врятувало його від загибелі і посилало йому засоби до підтримки життя. при цьому його вірування відрізняються конкретністю і діловитістю, властивою його стану. виявившись на острові, він роздумує про своє положення, ділить аркуш паперу навпіл і розписує його плюси і мінуси по двох графах: "добро" і "зло", що сильно нагадує графи "прихід" і "витрата" в купецькому гросбуху. у своєму світосприйнятті р. виявляється типовим представником "середнього стану" і виявляє усі його достоїнства і недоліки.
Ответ
Ответ оставил: Гость
По-префікс
дит-корінь
яч-суфікс
ому-закінчення
подитяч основа
Ответ
Ответ оставил: Гость
Куди не кинь оком, всюди був безмежний простір.
Безшумними кроками прийшла в наше місто осінь.
Ця безліса місцевість викликала неприємні спогади. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Травень вітер праведний лебідь дитина злипатися колисати сидіти кориневий восени


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Мені треба опис робінзона крузо та пятниці... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube