Категория
Українська мова, опубликовано 10.03.2019 06:30

Моя мама найкраща 7речень міркування

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Умене найкраща мама в світі. ми з моїм братом михайлом дуже її любимо. моя мама - енергійна та сучасна жінка. їй тридцять п'ять років. вона добре виглядає та займається спортом. мама ходить в басейн, любить грати в теніс та бадмінтон. працює мама в транспортній фірмі, в офісі. вона організовує перевезення різних вантажів.мама працює багато. через це у неї мало часу, щоб готувати вдома їжу, прати та прибирати. тому всі в нашій родині навчилися самі себе обслуговувати, щоб мамі не доводилося за кожним доглядати. і це корисно, тому що привчає до самостійності. а якщо в мами є час, нехай вона краще в'яже. мама чудово вміє це робити: вона зв'язала мені гарного светра, татові - теплі шкарпетки, а бабусі - шарф з квітами.іноді ми разом з мамою граємо в настільний теніс. у нас є спеціальний столик, який ми розкладаємо в таких випадках. ще мама любить природу та вирощує чудові квіти на підвіконні. мама для нас з михайлом - не нянька, а справжній друг. до неї завжди можна прийти зі своїми проблемами, і вона не буде охати та ахати, а просто вислухає та . ну, звичайно, трохи почитав мораль, тому що її справа - нас виховувати. мама добра, сильна та спокійна. але вона не тому є найкращою, а просто тому, що вона наша мама. найдорожча й рідна.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зелене листя тихо шелестіло, наганяючи весняну меланхолію.
Я так люблю яблуню, її рожеві квіти, її зелене листя!
Восени зелене листя поступається місцем жовтому,червоному, оранжевому листю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мій пенал - великий.Розтібається на невеличку блискавку.Він - зеленого кольору, має на собі вишивку в вигляді блискавки.Він мені дуже подобається, адже він неймовірно милий та зручний.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Рілля - [р"іл":а], м"ята - [м"йята], ясен - [йасеин], єдність - [йедн"іс"т"], дбаєш - [дбайеш], мільярд - [м"іл"йард], об"єкт - [обйект], кулінарія - [кул"інар"ійа], цілющий - [ц"іл"ушчий], мине - [миене], комп"ютер - [компйутер]


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Моя мама найкраща 7речень міркування... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube