Категория
Українська мова, опубликовано 02.02.2019 05:10

Надо написать сочинение самый лучший день в моей жизни! и сочинение моя семья! это два разных сочинения нужно на украинском ! всем заранее

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Шляпа была волшебной и не претскащуемой ну в принцепи так ну я незнаю я не читала эту скащку ^_^
Ответ
Ответ оставил: Гость

моя родина.

я хочу розповісти про мою улюблену сім'ю. моя сім'я складається з мами, тата і мене. мою маму звуть , тата - мама сидить вдома, вона не працює(на приклад),а тато працює .. мама вміє і любить в'язати. з татом я мало бачуся, тому що він дуже багато працює.

 

у нас є дача,а там собаки та кішки. за ними потрібно наглядати.(розповідаєшь далі) 

ми всією родиною їздили в там було дуже цікаво. ми купалися в морі, в басейні, засмагали на пляжі. (та інші подробиці)    мені і моїй родині було дуже цікаво і весело. я дуже добре проводжу час зі своєю сім'єю.

 

я дуже люблю свою сім'ю,за те що вона в мене є.

 

найкращий день у житті.

найкращим днем в моєму житті був день мого народження. тому що з цього моменту я почав свій життєвий шлях. життя дається людині для того щоб він прожив її не даремно. треба досягати всього, що ти хочеш,адже в кожній людині закладений великий потенціал. потрібно тільки намагатися його розвинути.

повторити цей день не можливо, але можна дати нове життя своїм дітям, які зможуть гідно продовжити шлях до цілей. потрібно робити і тоді мета стане ближчою і мої майбутні діти зможуть сказати, що їх батько жив не дарма.

 

 

 

 

удачи : )

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ця сумка дуже легка. Я сьогодні дуже веселий. Андрій був сьогодні дуже млявий. Андрій бідний ,але дуже добрий. Після ремонту наш потворний будинок був дуже гарний. У мене сьогодні легкий портфель. Мій тато дуже веселий та добрий. Я втомився тому я млявий. Дівчина була зовні красива,але потворна душею. Мій сусід по парті бідний ,але дуже добрий. Мій перший малюнок був потворний.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.викапаний батько-дуже схожий
2.бачити смаленого вовка- багато пережити
3. бувати в бувальцях-багато пережити
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя комната квадратная. В ней находится шкаф у стены, где лежат мои вещи и висят платья. Напротив, у окна стоит письменный стол. На нем стоят книги, компьютер и лампа. По бокам от стола стоят две кровати, одна моя, а другая брата. Комната небольшая, но мне очень нравится. Ещё на стене над своей кроватью висят постеры певцов и групп, которые я слушаю. И ещё не большая картина, она мне очень нравится. На ней нарисован восход солнца над морем по которому плывет корабль.
Я очень люблю свою комнату. Я здесь отдыхаю, читаю, делаю уроки и прячусь от родителей, если меня за что-то запугали.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Надо написать сочинение самый лучший день в моей жизни! и сочинение моя семья! это два разных сочинения нужно на украинском ! всем заранее... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube