Категория
Українська мова, опубликовано 13.03.2019 20:00

Написать ! власне висловлювання на тему усі ми прагнемо бути успішними людьми,але життя не завжди сприяє нашій самореалізації. до кого ж приходить успіх у житті?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожна сучасна людина ще змалечку мріє бачити себе успішною. не дивно, що слово «самореалізація» є надзвичайно популярним сьогодні. проте життєві негаразди, матеріальні труднощі часто стають на заваді людям, що прагнуть успіху. хтось сміливо долає перешкоди на своєму шляху, а хтось втрачає віру в себе, відмовляється від високих ідей, задовольняється тим, що має… до кого ж приходить справжній успіх у житті? я впевнена, що це питання здавна цікавить суспільство. останнім часом у книжних магазинах можна побачити чимало книг і посібників про те, як стати успішною, шанованою, заможною людиною. чи можна довіритися авторам? я не думаю, що зможу відповісти на це питання стверджувально. по-перше, кожна людина має своє особисте бачення життєвого успіху. деякі люди вимірюють успішність кількістю грошей чи автомобілів, інші ж вбачають успіх у постійних подорожах, які змогу щодня відкривати для себе щось нове… для когось успіх — це мати велику родину, де можна завжди почути веселий і безтурботний дитячий сміх, а для когось — це можливість стати професіоналом своєї справи, присвятивши все своє життя виконанню улюбленої роботи. як бачимо, успіх буває різним. такими ж різними є і шляхи його досягнення. але я вірю, що кожен із нас здатен стати успішним. для цього потрібно змалечку виховувати в собі наполегливість, цілеспрямованість, віру в себе й власні сили. ці риси характеру слабким людям ставати сильними, а звичайним людям — успішними. необхідно завжди ставити перед собою мету й впевнено крокувати до неї, незважаючи на невдачі та помилки. успішна людина не цурається своїх помилок, вона навчається з їхньою , отримує життєвий досвід. не можна занепадати духом після першої поразки, адже життя продовжується, тому треба знаходити в собі сили йти назустріч новим випробуванням. я вважаю, що міцна сила волі — це запорука майбутнього успіху. по-друге, якою б успішною не була людина, вона не існує ізольовано, а живе в суспільстві, що складається з великої кількості різноманітних людей. я думаю, що по-справжньому успішна людина здатна гармонійно співіснувати й співпрацювати з людьми, які її оточують. успішна людина має бути толерантною й добре вихованою, вона повинна гідно зустрічати критику і вміти конструктивно критикувати інших, не до особистих образ. на мою думку, адекватна соціальна поведінка — це важливий фактор, що сприяє досягненню успіху людиною. звичайно, питання про те, до кого приходить успіх у житті, може мати безліч різних відповідей, кожна з яких заслуговує на існування. але моя особиста думка полягає в тому, що успішними людьми не народжуються, успішними людьми стають у процесі постійної роботи над собою.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Безлюдный
......................................
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив собі іменник жив жив поки не впав и забув хто він. А він був королем цієї частини мови. Потім пішов король шукати якесь слово яке могло йому допомогти. Ходив він питав у іменників хто він але вони мов у рота воду набрали. Проходив так король цілий день і так не зміг дізнатися хто він.
Але під вечір коли почали сутінки лягати на землю він зустрів старця який знав все і про всіх. А взнак вдячності король іменник зробів цього старця відомим на всю країну під назвою іменник.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Землекоп, сталевар, сміттєпереробний  


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Написать ! власне висловлювання на тему усі ми прагнемо бути успішними людьми,але життя не завжди сприяє нашій самореалізації. до кого ж приходить успіх у житті?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube