Категория
Українська мова, опубликовано 23.03.2019 09:00

Написать заметку на тему ,,обираємо здоровий спосіб життя" p.s. умоляю у меня уже неосталось буду блогодарен

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні в суспільстві все більше людей борються за здоровий спосіб життя. вони не палять, займаються фізкультурою, не їдять шкідливих продуктів. їх головна мета - зберегти здоров'я, щоб бути активними та довше жити. я теж підтримую здоровий спосіб життя. що б не робила людина, це позначається на її організмові. якщо довго шкодити йому малими дозами, то рано чи пізно вся ця шкода складеться докупи. тоді людина хворіє. а оскільки ми хочемо бути здоровими, ми відмовляємося від шкідливих звичок. тобто непалимо, не вживаємо наркотиків, не п'ємо алкоголю. ще варто гуляти на свіжому повітрі, регулярно провітрювати квартиру, робити ранкові вправи, займатися певним спортом. так ми підтримуємо своє тіло в добрій спортивній формі. ще один чинник здорового способу життя - це правильне харчування. варто дотримуватися режиму прийому їжі, їсти тільки натуральні продукти. я, наприклад, намагаюся якомога менше їсти фаст-фуду, солодкого, копченого, пересмаженого. а ще всіляких продуктів з барвниками і консервантами: чипсів, напоїв тощо. хоч іноді їх неймовірно тягне з’їсти, але я розумію, що смачна їжа часто не корисна, а просто шкідлива. такі страви слід замінювати смачними свіжими фруктами або овочами. люди, які борються за здоровий спосіб життя, також вчаться менше дратуватися, менше псувати собі нерви. недарма кажуть: нервові клітини не відновлюються. я вважаю, що здоровий спосіб життя - це добре, і підтримую його. щоправда, не у всьому, так що в мене ще є до чого прагнути. адже я хочу бути міцним, сильним та здоровим, щоб не витрачати час на хвороби та ліки.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ми читали твір про козацький гурт.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дорогая Катя!
Спасибо что поздравила меня. Я тебя тоже поздравляю с днём святого николая! Хочу узнать как ты провела этот праздник? Я провела его отлично! 
                                          Лиза (твоё имя)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима

Зима – чарівна пора року. Мені подобається, коли надворі ясна морозна погода та падає сніг. На вікнах з’являються вигадливі малюнки  Коли все навкруги стає білим, здається, що ти потрапив у зимову казку. Взимку можна кататися на санках, лижах, гратися в сніжки та ліпити сніговиків.

Коли взимку надворі сильний мороз, то спочатку навіть не хочеться виходити з дому. Проте коли йдеш по засніженій вулиці, а сніг під ногами весело скрипить, на серці стає так радісно! Головне в таку погоду – не стояти довго на одному місці. Коли рухаєшся – ходиш, бігаєш, катаєшся на санках – замерзнути неможливо!

У  січні ми відзначаємо найцікавіші свята – Новий рік та Різдво. У цей час збираються всі близькі та друзі, а мама готує смачні страви. Мені подобається, коли підчас зимових свят у вікнах усіх квартир мерехтять різнобарвні лампочки. Найприємніше в новорічних святах – дарувати та отримувати подарунки. Колись я вірив, що їх приносить Дід Мороз і писав йому листи. Проте й отримувати дарунки від батьків дуже цікаво!

Зима дарує нам багато краси та веселощів. Незважаючи на холоди, можна проводити час з користю для здоров’я, а також  більше уваги приділити своїм близьким людям. А крім того, варто пам’ятати, що зима невічна і скоро прийде тепла, лагідна весна.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Написать заметку на тему ,,обираємо здоровий спосіб життя" p.s. умоляю у меня уже неосталось буду блогодарен... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube