Категория
Українська мова, опубликовано 05.02.2019 11:40

Написати казку про коника-стрибунця

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

настало тепеле-тепле літечко. ясно світить тепле та ласкаве сонечно, прогріває землю, річки й струмочки.   яка чудова пора. десь чути цвірінькання пташок, десь дзижчання бджілок-трудівниць. повсюди кипить робота.

неподалік від струмочка скакав молодий коник-стрибунець на ім'я красень .був він гарний, вишуканий, кольоровий і цим дуже силно гордився.

одного дня він зустрів зграйку собі подібних стрибунців. кожен з цих чомось відрізнявся однин від одного, всі вони були цікаві та гарні. проте не такі як наш герой.   красень одразу ж усім сподобався. минав час. всі дні коник проводив у іграх зі своїми новими друзями. пройшов тиждень, другий, треті друзі почали набридати красеню.   дружні стосунки руйнувалися на очах. і ось   красень сказав, що йому всі набридли й остогидли. у відповідь друзі дуже образились і пішли.

одного чистого дня наш коник прогулювався в травиці коло струмочка, там де колись сустрів своїх друзів. вирівшивши підійти трішки ближче до водички, коник пострибав вперед. ой, біда, з води вистрибнула велитенська жаба. красень дуже перелякався, що навіть не зміг тікати, а лише голосно кричав слова : "іть, будь рятуйте".

почувши крики, зграйка коників-стрибунців прискакала на поміч, а коли побачили, що красень потрапив у біду, заходилися бідолазі. 10 хвилин боротьби з велитенською жабою не пройшли дарма. ворог був покараний, а друг врятований. красень дуже здивувався, що ті кого він образив прийшли йому на поміч і врятували.

шокований коник-стрибунець просив щирих пробачь у друзів, які з радістю йому пробачили та взяли до своєї зграї. 

від того часу вони жили дружно та щасливо, в розумінні та злагоді.

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметник пронизаний утворений від дієслова пронизати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смородина має кислуватий смак та темно-синій колір, росте на кущах. Ананас має рельєфну поверхню і вирости - листки, всередині він жовтий і на смак солодкий, його можна консервувати, росте з землі. Морква теж росте із землі, але спочатку видно тільки її зелені паростки, а якщо потянути їх, можна побачити саму моркву, яка має оранжевий колір. Її часто кидають у суп або роблять з неї салати, щоб придати смаку. Якщо її їсти, то можна відчути хрускіт у своєму роті, який супроводжується легким смаком, наповненим свіжістю. Особливо корисна морква влітку, тільки що викопана з бабусиної грядки.  
Ответ
Ответ оставил: Гость
Важить, бо не вишить


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Написати казку про коника-стрибунця... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube