Категория
Українська мова, опубликовано 25.01.2019 10:40

Написати продовження казки кришталевий джакомо або кiлька речень за ii змiстом,використовуя слова: серце,чесний,свиснути,учасник,доблесний, безкорисливий, ненависний, несчасний,

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

тюрма навіть вночі випромінювала світло. зловісний тиран не міг від цього заснути. його ненависний погляд, як би міг, вбив би доблесного джакомо. жорстокий диктатор наказав стратити хлопця. але в палаці знайшлися совісні люди, які втікти з в'язниці. учасники втечі разом зі звільненим здійняли повстання, оточили палац і повалили диктатора. додому всі поверталися радісні та щасливі.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Люди з яких я беру приклад - це мої батьки. Я дуже люблю і поважаю моїх батьків. Вони для мене приклад. Вони для мене приклад як треба натхненно працювати і робити все для щастя своєї родини.
Також люди з яких я беру приклад - мої вчителя. Це найосвіченіші і чемні люди, які надихають мене робити досягнення, розширювати свої горізонти і бачити, створювати майбутнє. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Куди не кинь оком, всюди був безмежний простір.
Безшумними кроками прийшла в наше місто осінь.
Ця безліса місцевість викликала неприємні спогади. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Конечно да 2 это слова связанных


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Написати продовження казки кришталевий джакомо або кiлька речень за ii змiстом,використовуя слова: серце,чесний,свиснути,учасник,доблесний, безкорисливий, ненависний, несчасний,... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube