Категория
Українська мова, опубликовано 26.10.2019 12:50

Написати: речення мої враження від поїздки, використавши фразеологізми.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зимові розваги бувають різними: можна ліпити сніговиків, грати в сніжки, кататися на санках, лижах чи ковзанах тощо.   Найбільше я люблю з друзями грати в сніжки та кататися на санках. Щодня, на канікулах, ми гуртом виходимо на вулицю і відразу починаємо бавитися: хтось перший ліпить сніжку та кидає її в когось із друзів: ось тут і розпочинається справжня "битва" - "битва" сніжками. Потім, ми починаємо кататися на санках: ми відшукуємо найкращу гірку для катання неподалік нашого двору і розпочинаємо кататися на санках. Іноді,хтось може принести з дому лижі, і ми, всі зачаровані цим " зимовим взуттям", по черзі намагаємося вправно проїхати хоч декілька кроків. Також, я ходжу на каток разом з мамою і татом, і там ми розпочинаємо наш сімейний "марафон": хто швидше проїде на ковзанах. Звичайно, завжди виграє тато, адже він насильніший та найспритнійший з усіх нас.  Взагалі, зима - чудова пора року, тому що в собі вона приховує найбільше цікавих, корисних та приємних розваг. Ось чому вона мені найбільше подобається. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гребля,риба,близь,везти,гризти,мотузка,сережка,стружка,нога,дуга,мазати
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пенал    -.-.- (звукова модель)
Ответ
Ответ оставил: Гость



Транскрипция: [барадба́]Количество слогов: 3: бо - ро - тьбаКоличество: букв 8, звуков 7Переносы:бо - ро - тьбаХарактеристики звуков


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Написати: речення мої враження від поїздки, використавши фразеологізми.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube