Категория
Українська мова, опубликовано 06.02.2019 22:20

Написати самодиктант 5 клас на ту тему яка вам дуще

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

 

весняні водитак щовесни. ідуть вони до свого човна, одмикають і веслують до незатоплених горбочків та острівців. ось перше сухе місце трапилося. не видно жодного зайця. проте скоро-таки надибають. заєць бігає по мокрій латці землі, і вуха в нього теж жалісливо стирчать.заєць хоче у воду скочити. весь він напружений, наполоханий, очі великі й опуклі. батько бере його обома руками, заєць здригається. вигляд у нього заляканий і безпорадний.а ген ще двоє зайців! нашорошили вуха, схожі на два вухаті пеньочки. і такі вони насторожені та безпорадні, так вони вражені тим несподіваним багатоводдям.батько ступає на острівець, зайці товчуться навколо нього.батько їх ловить і випускає на згірку за селом.тарасова криницямалим хлопцем тарас шевченко разом зі своїм дідом іваном ходив пішки до мотронинського монастиря, що недалеко від чигирина.ішли вони довго, хоч вийшли з дому ще вранці. надворі була спека, і подорожні притомилися. сіли, поїли, що бог послав, захотілося пити. ось неподалік вони й запримітили маленьке джерельце й почали розгрібати навколо. незабаром звідти забила вода. та ще ж яка смачна! напилися, відпочили й пішли далі.а впорядкована ними криничка залишилася й існує до наших днів, тамуючи спрагу багатьох людей, славиться своєю цілющою, смачною водою.і називають її люди тарасовою.

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мій друг дивацький через те що в нього дивні ідеї

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.у рідний край , грозою вмитий, ведуть усі шляхи на світі ( м.стельмах) 2.Цвіте земля , задивлена в свободу ( л. Костенко ) раз добром нагріте серце вік не прохолодне . ( т. Шевченко ) ОСТАЛЬНЕ НА ФОТОГРАФІЇ )
Ответ
Ответ оставил: Гость
Немного не поняла. Надо написать сочинение про Украину или природа Украины?


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Написати самодиктант 5 клас на ту тему яка вам дуще... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube