Категория
Українська мова, опубликовано 15.04.2019 23:50

Написати твiр-роздум на 1-1,5 сторiнки за уривком: я спитав колись у батька: -ви скажiть менi на щирiсть, що найдужче ранить серце? i почув: -несправедливiсть.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можна сказати, що несправедливість атакує нас майже на кожному кроці. ми помічаємо її в політиці, економіці, сімейному житті, взагалі, у стосунках між людьми. варто зауважити:   здебільшого люди в тому, що у світі існує несправедливість,  одразу ж звинувачують  бога. але найцікавіше  те, що це зазвичай роблять ті, хто в своєму житті про господа ніколи не згадують. проте щойно  з ними   стається якесь лихо, відразу ж ставлять богові безліч запитань та висловлюють докори.чому одні живуть багато, а інші бідно? чому одні голодують, а інші переї? чому чесних людей не допускають до влади, а корупціонери та хабарники, навпаки, займають чимало державних постів? чому у світі, взагалі, існує несправедливість, якщо ним керує абсолютно справедливий бог? насправді, ці запитання   серйозніші, ніж ми про це думаємо. до речі, майже всі війни велися в ім’я справедливості і виправдовувалися боротьбою за справедливість. і здавалося б, з огляду на такі жертви, у світі вже давно мала б панувати справедливість, але її досі не існує. в судах продовжують несправедливо звинувачувати невинних людей, а злочинці лишаються без покарання. досі на потреби нужденних із державних бюджетів виділяється менше коштів, ніж на розкоші можновладців. процвітає рейдерство, корупція, панування сильніших   над слабшими. все це, звісно, прояви несправедливості. й на багато запитань, які кидає нам сучасність, у нас досі  немає відповідей. і не тільки у нас. і останнє: нам не потрібно шукати помсти і вимагати справедливості. краще довірити ці питання тому, хто володіє кращою інформацією, ніж ми, про все те, що діється у світі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Яка романтична подія дощ.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нажаль, обласні змагання з футболу перенесли на наступний тиждень через несприятливі умови.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Уже нема (присудок) квітучої долини.
Це односкладне безособове речення.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Написати твiр-роздум на 1-1,5 сторiнки за уривком: я спитав колись у батька: -ви скажiть менi на щирiсть, що найдужче ранить серце? i почув: -несправедливiсть.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube