Категория
Українська мова, опубликовано 01.04.2019 15:30

Написати твир у публицистичному стили на морально етичну тему 1)без мови немаэ народу 2)вирний друг-друге серце 3)що це значить -знайти своэ покликання )

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Напиши так 1 вступ якщо не було б нашої мови , то не було б нашого народу (продовжуй якщо хочеш щоб було більше вступ) 2 основна частина пиши там типу такого мова - це святе для народу,мова- найцінніший скарб,без мови ми не могли б розмовляти та мати свою національність 3 кінцівка невичерпне джерело знань,розмов мова , для кожного народу його мова наймиліша
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мені треба увічнити бабусі життя
Ответ
Ответ оставил: Гость
Величною для мене є та людина, яка живе, а не існує. Вона розвивається, відкриває і позазує всім свої нові якості, а не деградує. І головне, що ця людина є доброю. Вона не буде відповідати негативом на негатив.
Велич - вона в розумі, вчинках та слрвах людини. Вона не вимірюється грошима та іномарками. Велич - це те, що може нам показати справжню людину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
-І так,учні,сьогодні ви мені розкажете про вашого улюбленого письменника,сказала Марія Степанівна.
-Я розажу,вигукнув Василько.
-Вставай
-Мій улюблений письменник-Тарас Шевченко, я дуже люблю його творчість.Мій улюблений вірш"Заповіт"
-Молодець,сідай.Хто хоче ще щось розказати?


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Написати твир у публицистичному стили на морально етичну тему 1)без мови немаэ народу 2)вирний друг-друге серце 3)що це значить -знайти своэ покликання )... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube