Категория
Українська мова, опубликовано 30.01.2019 17:10

Написати твір на тему "я українець.до глибини родоводу"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

я — українець, рідна мова моя — українська. мені близькі й рідні народні традиції та свята. особливо подобаються зимові свята з безліччю обрядів та дійств, у яких приємно брати участь.та якось я запитав: що для мене значить бути українцем? і прийшли ось такі несподівані думки. наприклад, усюди слід поводитися так, щоб за мене не було соромно батькам, учителям. бо з давніх часів українці вчили дітей бути чемними. мені слід добре навчатися, аби примножувати успіхи україни, коли я стану фахівцем у комп'ютерних технологіях. мені слід бути активним у справах класу, школи. хтозна, а раптом життя покличе мене до участі в політичних справах україни, щоб надалі відстоювати її незалежність. тож маю виховувати в собі високі моральні якості, що їх віками плекав народ, — чесність, порядність, любов до рідного краю. насамперед мушу сказати, що бути українцем — дуже відповідально, особливо перед майбутніми поколіннями.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сумський янгол, пролітанаючи над небом, побачив сварку друзів.пролітанчи над небом підкреслюється як означень тобто хвилькою.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Безмежні простори розтягнулися біля дороги.
Ответ
Ответ оставил: Гость
- Сер, я вважаю, що саме він, ошукав цього громадянина.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Написати твір на тему "я українець.до глибини родоводу"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube