Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Напишіть будь ласка опис-нарис у публіцистичному стилі про брата або бабусю 15-17 речень

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

хороша бабуся – основа щасливого дитинства. і моя бабуся саме така.   адже моє дитинство, завдяки їй, було казкою, сповненою ласкавих дотиків теплих долонь та смачнючих страв .

зростом вона невеличка і трохи повненька. завжди зав’язує хустинку, бо вважає, що ходити з непокритою головою неможна. а з хустини постійно виглядає пасмо сивого волосся, думаю, бабця спеціально його так залишає, щоб і в старості трохи причаровувати діда.та прядка додає їй певної краси. я не пам’ятаю час, коли те пасмо було не сиве. тоді у бабусі напевно було менше зморшок і вона рідше жалілася на своє здоров’я. а от очі в неї залишились такі ж як і були. тим очам позаздрять 18-річні, бо вони аж світяться жвавістю та любов’ю до життя.

а ще у моєї бабусі неймовірні руки. вони завжди теплі, трохи шершаві і пахнуть пиріжками. інколи видається, що вони живуть своїм власним життям, а життя те надзвичайно активне, бо вони ніколи не зупиняються. вони перуть, прибирають, готують їжу, за грядками  , а коли бабця сідає дивитись телевізор чи просто розмовляти з кимось, то вони починають складати одяг, в’язати чи просто потихеньку погладжують одна одну, але не зупиняються.

одяг у бабусі завжди чистий , як і все те, що її оточує. влітку особливо часто вона вдягає плаття в горошок. каже, що то її улюблене, що то їй колись дідусь подарував. воно й справді дуже їй пасує, ніби освіжає її отака вона – моя мила бабусенька. вона творець мого дитинства, до якого в думках буду повертатись усе своє життя. ще не один раз подумки переживу задоволення від відчуття її руки на своїй голові і ще не один раз, згадавши все, заплачу…

 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смысл маты найдорожче що э у свити и йй не можна миняти ни на що
Ответ
Ответ оставил: Гость
Эпитеты:дождливая осень,тёплая осень,золотистая осень.
Метафоры:осень приходит,осень раскаршивает,осень помагает.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чергуванням голосних звуків у слові гусінь у,і


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Напишіть будь ласка опис-нарис у публіцистичному стилі про брата або бабусю 15-17 речень... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube