Категория
Українська мова, опубликовано 04.03.2019 21:00

Напишіть невелике оповідання за поданим початком моя матуся ласкава і щира у неї ласкаві й теплі руки які можуть і мене пестити і і справлятися по господарству 25

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Матуся ласкава і щира, у неі ласкаві й теплі руки, які можуть і мене пестити, і справлятися по господарству,і мйструвати справжні чудеса! а іі очі! це мов синє, безкрає, і такє глибоке море! а матусині губи - це мов пелюсточка червоноі троянди! моя матір дуже вродлива, розумна, і я пишаюся цим!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я так не думаю
наверное нет
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима-це моя улюблена пора року."Це насправжня зима!",вигукнув Іван.Як же я тебе чекала,зимонько,зимо.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Досить ганяти як Марко по пеклу. Він вимагав з нього грошей, але він не віддав. Він почепив свій портрет на стіну. Вона довго не могла вибрати між футболом або баскетболом. Нарешті він переміг.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Напишіть невелике оповідання за поданим початком моя матуся ласкава і щира у неї ласкаві й теплі руки які можуть і мене пестити і і справлятися по господарству 25... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube