Категория
Українська мова, опубликовано 02.04.2019 16:50

Напишіть твір на тему осіння мелодія використавши подані слова пррошу
спросоння,зрання,дозвілля,роздоріжжя,верховіття,гілля,узбережжя,навмання,коріння,радістю,вдячністю,павутиння,випромінювання,курликання,надвечіря,багаття,піднебесся,листя,узлісся,затишшя,бавваніти,насіння,затишений,ранній,нескінченні,первозданний,здоровенні,беззахисні,незрівнянно

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Оціни, я старалась! буа рада ! осінні пасмурні дні часто дощами. сіре важке небо сумно плаче за літнім лагідним сонцем. дощ дрібно сіє свої срібні краплинки, що танцюють блюз. вологою перенасичене повітря і земля. пожовклі трави низько нахилилися від важких крапель дощу. він вистукує свої мелодії на моєму підвіконні, на даху і я цілий день слухаю цю музику осені. листя вже давно зірвав вітер з дерев, воно лежить рудим м’яким килимом у саду.мокрі тонкі віти шкребуться у моє вікно. а дощ все ллє і ллє безперестанку утворюючи велетенські калюжі і струмки.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть.
Т.Г. Шевченко
Ответ
Ответ оставил: Гость
Називне, його ще називають номінативним. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Герой-це той,хто допомагає людям.
Сусідський хлопчик-герой,він врятував кішку.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Напишіть твір на тему осіння мелодія використавши подані слова пррошуспросоння,зрання,дозвілля,роздоріжжя,верховіття,гілля,узбережжя,навмання,коріння,радістю,вдячністю,павутиння,випромінювання,курликання,надвечіря,багаття,піднебесся,листя,узлісся,затишшя,бавваніти,насіння,затишений,ранній,нескінченні,первозданний,здоровенні,беззахисні,незрівнянно... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube