Категория
Українська мова, опубликовано 02.02.2019 16:50

Напишіть , уживаючи однорідні звертання , стислі листіи( або вітальні листівки) до : друзів

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кратное число то, которое делится без остатка на это число. пример:   кратными числа 5 будут 10,15,20,25,30 . кратными числа 7 будут 14,21,28,35,42,и т.д.
Ответ
Ответ оставил: Гость

                                                                                                дорогі мої бабуся та дідусь.

хочу поздравити вас із першим днем весни, та побажати тобі , бабусю, щоб була завжди здоровою, веселою та гарною як твоі соковиті яблука, які влітку ми будемо разом збирати. а тобі , дідусь, бажаю здоровья, сил та відваги, яка тобі знадобиться коли ми підемо із тобою на . я вас люблю, ваш онук микитка.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Це сталося першого вересня ми сиділи всі за партами говорили з однокласниками про літо і дарували квіти вчителям вітали всіх кожен з моїх однокласників розказав про своє захоплююче літо і ось я під партою Коліном зачепив щось я думав що це жуйка я заглянув під парту а під нею равлик Я сказав своїм однокласникам вони всі почали його роздивлятися І ми його зняли з під парти і понесли на двір ось такий сюрприз був у мене під партою
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зціпивши зуби; висолопивши язика; не при хаті згадуючи не моргнувши оком ходити задерши ніс бігти висолопивши язик пійти співмавши облизня дивитися витрівши очі Гублячи душу Пасучи задніх Закриваючи очі Тягнучи за язик Збившись з ніг Зводячи з розуму
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вони не допомагають зосередити читача на виконавці дії


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Напишіть , уживаючи однорідні звертання , стислі листіи( або вітальні листівки) до : друзів... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube