Категория
Українська мова, опубликовано 01.03.2019 16:30

Оповідання на тему "як відлітають пташки".

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Настає холодна зима. все навколо покриваеться снiгом. притихли пташки, їм холодно i голодно.рiдко чути iхнiй спiв.бiльшiсть пташок прилiтають ближче до житла людей.дiти з нашого подвiр я вирiшили пташкам: дениско з юрчиком зробили пташину iдальню,а катруся з оленкою насипали туди крихти хлiба та зерна.потiм туди прилетiли птахи ,дiти були щасливi що вони пташкам.
Ответ
Ответ оставил: Гость
За такими ознаками ми звикли асоціювати осінь іще з дитинства. якщо із та листям усе зрозуміло, то стосовно пташок можна посперечатися. спеціалісти кажуть: відлітати у теплі краї вони починають набагато раніше, влітку. ті пернаті, чиї «теплі краї» – найдальші, відлітають уже у червні. дорога далека, пояснюють орнітологи. саме тому солов'ї не співають у липні – їх у нас уже не знайти. влітку відлітає більша частина птахів, говорять спеціалісти. /микола слюсар, орнітолог найбільше летить птахів у південно-західному напрямку, близько 70% птахів летить саме туди. менше 10% летить у південно-східному напрямку, будуть огинати чорне море сходом/ солов'ї та різноманітне болотне птаство до весни оселиться на півдні африки. погіршення погодніх умов у вересні змушує збиратися в дорогу другу хвилю мігрантів. вони гуртуються на берегах водойм, де багато їжі та схованок, а потім летять. в цей час ще більше пустіють водойми. сезон пташиних перельотів триває цілий рік – то до нас, то у вирій. міграція у теплі краї займає від 180 днів на рік. восени ж відлітає зовсім незначна кількість птахів. /микола слюсар, орнітолог найпізніше відлітають, це, як правило, на кількасот кілометрів -так звані ближні мігранти, або їх ще називають кочівними / журавлі, деякі види голубів та синичок залишають свої українські домівки найпізніше. і летять недалеко – у сусідні країни. до нас же в цей час прилітають граки – ті самі, які ми звикли називати воронами. вони і віщують наближення зими.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Какой класс?
Если 7 помогу
Ответ
Ответ оставил: Гость
Подвір"я
по-двІр"-я - 3 склада, другий наголошений
[п] - приголосний, твердий, глухий,
[о] - голосний, ненаголошений,
[д] - приголосний, твердий, дзвінкий,
[в"] - приголосний, м"який, дзвінкий,
[і] - голосний, наголошений,
[р] - приголосний, твердий, непарний,
[й] - приголосний, м"який, дзвінкий, непарний,
[а] - голосний, ненаголошений.
7 літер, 8 звуків.

го́динник
годинник — слово из 3 слогов: го-ди-нник. Ударение падает на 1-й слог.
Транскрипция слова: [год’ин’:ик]

г — [г] — согласный, парный звонкий, парный твёрдый
о — [о] — гласный, ударный
д — [д’] — согласный, парный звонкий, парный мягкий
и — [и] — гласный, безударный
н — [н’:] — согласный, парный глухой, непарный твёрдый
н — не образует звука в данном слове
и — [и] — гласный, безударный
к — [к] — согласный, парный глухой, парный твёрдый

В слове 8 букв и 7 звуков
Ответ
Ответ оставил: Гость
Незнаю У меня такой книги нету так что извени братишка



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Оповідання на тему "як відлітають пташки".... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube