Категория
Українська мова, опубликовано 22.03.2019 11:50

Отгадать загадки. ,буду . 1.били мене,били,на шматки порвали,у воді мочили,по траві валяли. одну половину з кашею поїли,другу половину на плечі наділи. 2. на дереві я родився в кожусі,кожух розірвався , і я на землю впав.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. коноплі.2. каштан.вот и всё.
Ответ
Ответ оставил: Гость
На мій погляд, протиставлення в цьому разі некоректне. Телевізор і книжка виконують різні функції. В усякому разі, я вважаю, перевагу слід віддати літературі, а телевізор може виконувати хіба що інформативну та розважальну функції. Народна мудрість свідчить: той, хто читає книжки, керує тими, хто дивиться телевізор. А обирати це має кожен сам для себе. Хочете, щоб вам вкладали в голову готові думки і керували вами все життя? Дивіться телевізор.Хочете мати про все на світі власну думку, хочете вміти мислити і пізнати життя по-справжньому - читайте художню літературу. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Всі ті які зкладаються з двох частин,наприкладі 2
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смородина має кислуватий смак та темно-синій колір, росте на кущах. Ананас має рельєфну поверхню і вирости - листки, всередині він жовтий і на смак солодкий, його можна консервувати, росте з землі. Морква теж росте із землі, але спочатку видно тільки її зелені паростки, а якщо потянути їх, можна побачити саму моркву, яка має оранжевий колір. Її часто кидають у суп або роблять з неї салати, щоб придати смаку. Якщо її їсти, то можна відчути хрускіт у своєму роті, який супроводжується легким смаком, наповненим свіжістю. Особливо корисна морква влітку, тільки що викопана з бабусиної грядки.  


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Отгадать загадки. ,буду . 1.били мене,били,на шматки порвали,у воді мочили,по траві валяли. одну половину з кашею поїли,другу половину на плечі наділи. 2. на дереві я родився в кожусі,кожух розірвався , і я на землю впав.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube