Категория
Українська мова, опубликовано 12.02.2020 22:26

Підкреслити як члени речення усі слова





отам, де червоніє пеньок, із-під землі б’є джерело. б’є з джерела вода не проста, як по інших криницях, а цілюща, життєдайна. з того джерела влітку випадало не раз і напитись, тамуючи спрагу. ви пили, відчуваючи, як нездоланна сила вливається у ваші груди, відчуваючи, що й самі сповнюєтесь віри у своє безсмертя! добре вам було і водночас страшнувато, що прилучаєтесь до чогось незбагненно вічного, до таємничого, що можна сягнути лише серцем, більше нічим.
а зараз, мандруючи по мерзлу калину, ви йдете через кістяне поле. і чудно відчувати, що цілюще джерело, що кістяне поле існують не тільки в розповідях старих людей, а є насправді.
чудно, та й годі. і чомусь не віриться, хоч страшенно кортить вірити, що саме так було, що нічого не вигадано!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Щас я подумаю где-то 20 минут и отвечу
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не подскажу сама думай
Ответ
Ответ оставил: Гость
Это например что это? Ознпчeня, обставина та присудок
Ответ
Ответ оставил: Гость
Захоплений дивовижним краявидом ,я не міг відірвати погляду від гір


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Підкреслити як члени речення усі слова отам, де червоніє пеньок, із-під землі б’є джерело. б’є з джерела вода не проста, як по інших криницях, а цілюща, життєдайна. з того джерела влітку випадало не раз і напитись, тамуючи спрагу. ви пили, відчуваючи, як нездоланна сила вливається у ваші груди, відчуваючи, що й самі сповнюєтесь віри у своє безсмерт... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube