Категория
Українська мова, опубликовано 19.04.2019 11:40

Перепишіть прислів‘я, завершуючи кожне дібраним із довідки фразеологізмом. поясніть розділові знаки. 1. часу не повернеш . 2. вийшло абияк, бо крутив . 3. без води . 4. узяв за лоб один другого . 5. за копійку скажем . 6. немає
справи й чесноти, щоб вони не . ***довідка і назад ні вбік; ні туди ні сюди; ні з сього ні з того; і так і сяк; і вашим і нашим, і «за» і «проти».***

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1. часу не повернеш ні назад ні вбік. 2. вийшло абияк, бо крутив і так і сяк. 3. без води ні туди ні сюди. 4. узяв за лоб один одного другого ні з сього ні з того. 5. за копійку скажем і вашим і нашим. 6. немає справи й чесноти, щоб вони не мали і «за» і «проти»

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. часу не повернеш ні назад ні вбік. 2. вийшло абияк, бо крутив і так і сяк. 3. без води ні туди ні сюди. 4. узяв за лоб один другого ні з сього ні з того. 5. за копійку скажем і вашим і нашим. 6. немає справи й чесноти, щоб вони не мали і «за» і «проти».
Ответ
Ответ оставил: Гость
Країна- край, держава
вершини- височини, 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Від мене поступила просьба на те , щоб боротьбу за вокзал зупинили!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гуля´ть — слово из 2 слогов, 2-й ударный

г—[г]—согл., зв., тв.—[у]—гл., безуд.—[л’]—согл., зв. непарн. (сонорный), мягк.—[а´]—гл., ударн.—[т’]—согл., глух., мягк.—[–] 6 б., 5 з.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Перепишіть прислів‘я, завершуючи кожне дібраним із довідки фразеологізмом. поясніть розділові знаки. 1. часу не повернеш . 2. вийшло абияк, бо крутив . 3. без води . 4. узяв за лоб один другого . 5. за копійку скажем . 6. немаєсправи й чесноти, щоб вони не . ***довідка і назад ні вбік; ні туди ні сюди; ні з сього ні з того; і так і сяк; і вашим і н... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube