Категория
Українська мова, опубликовано 16.04.2019 06:00

Перепишіть, виправляючи помилки, пов'язані з неправильним вживанням однорідних членів речення. 1. наїалка не тільки вміє щиро кохати, а й боротися за своє щастя. 2. наталка шанує, піклується й є своїй матері. 3. в «інститутці»
марко вовчок показала безправне становище кріпаків, свій гнівний протест проти гноблення людини людиною. 4. у «лісовій пісні» діють і люди, і мавка, і різні міфічні істоти. 5. «лісова пісня» вчить нас чесності у взаєминах з
іншими людьми, любити красу, бережно ставитися до прироаи. 6. усі видатні українські письменники й поети писали не тільки про страждання рідного народу, а й кликали його до боротьби за свою волю. 7. аналізуючи твір, греба
враховувати його тему і які засоби використовує автор для її розкриття. 8. на вулицях, площах і парках сьогодні було особливо людно.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. наталка не тільки вміє щиро кохати, а й боротися за своє щастя. 2. наталка шанує, піклується й є своїй матері. 3. в «інституті» марко вовчок показала безправне становище кріпаків, свій гнівний протест проти гноблення людини людиною. 4. у «лісовій пісні» діють і люди, і мавка, і різні міфічні істоти. 5. «лісова пісня» вчить нас чесності у взаєминах з іншими людьми, любити красу, бережно ставитися до природи. 6. усі видатні українські письменники й поети писали не тільки про страждання рідного народу, а й кликали його до боротьбу за свою волю. 7. аналізуючи твір, треба враховувати його тему і які засоби використовує автор для її розкриття. 8. на вулицях, площах і парках сьогодні було особливо людно.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ольчин, подружчин, сусідчин, наталчин або наталки, маринчин або марини,доньчин,  неньчин, параски
Ответ
Ответ оставил: Гость
А)-а
Чернігова, гектара, передала.
Ответ
Ответ оставил: Гость
з підрядними означальними частинами:
1. Усе т
е, що було, минулося, і ніколи не повториться.
2. Справжне кохання – це кохання, що кожного дня проявляється вчинками. 
з підрядними з*ясувальними частинами:


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Перепишіть, виправляючи помилки, пов'язані з неправильним вживанням однорідних членів речення. 1. наїалка не тільки вміє щиро кохати, а й боротися за своє щастя. 2. наталка шанує, піклується й є своїй матері. 3. в «інститутці»марко вовчок показала безправне становище кріпаків, свій гнівний протест проти гноблення людини людиною. 4. у «лісовій пісні... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube