Категория
Українська мова, опубликовано 20.05.2019 02:47

Подані словосполучення перекласти українською мовою: cледующий через станцию поезд, следующий советам врача пациент, следующие из сказанного выводы , в следующий раз, на следующий день, следующим выступает, вызываются следующие лица, следующим образом.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Почувши цю історію, ми з подругою ще трохи посиділи, а потім радіТоді, заспокоївшись, я запитала, чому цей собака тут гуляєОдного разу ми з подругою та з її батьком прогулювалися лісом. Час наближався до вечора, і ми вирішили, трохи посидівши, іти додому.І ось раптом ми з подругою мало не крикнули з переляку. У кущах, за декілька метрів від нас, промайнула сіра вовча спина і ми побачили, як вовк, велиді, заспокоївшись, я запитала, чому цей собака тут гуляє, так далеко від людей. І Олександр Степанович розповів мені таку історію...
Була зима. Лісничий, що наглядав за цим лісом і жив неподалеку, йшов рано-вранці на риболовлю і вирішив по дорозі зайти до лісу, подивитись, як там справи. Вже виходячи з лісу, чоловік почув тихеньке скавчання. Він прислухався. Скавуління лунало з-за величезного, припорошеного снігом дерева. Лісничий поспішив туди і за деревом в снігу він побачив мале цуценятко, що дуже змерзло.чезний, сірий, побіг вперед лісом, наче не помічаючи нас. Прибігши, він поклав цуценя і почав його гріти. Цуценятко зігрілося, вижило. Лісник йогоПочувши цю історію, ми з подругою ще трохи посиділи, а потім раді вигодував, виростив. Виріс з маленького кволого цуценяти  Почувши цю історію, ми з подругою ще трохи посиділи, і пішли додому. Як добре що є такі добрі люди!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я неможу понять что ты хотеть
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я так не думаю
наверное нет
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 Я працюю тут за сумісництвом за четверту частину викладу.
2Не знаю, пробач.
3Ми обговорили наступні питання.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Подані словосполучення перекласти українською мовою: cледующий через станцию поезд, следующий советам врача пациент, следующие из сказанного выводы , в следующий раз, на следующий день, следующим выступает, вызываются следующие лица, следующим образом.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube